25.11.2015

Miten pääsin eroon selkävaivoista | 500 sub special
Velogi-kanavalla on nyt yli 500 tilaajaa - siitä suuri KIITOS tilaajille! Aiempien Special-videoiden tapaan tälläkin kertaa valotetaan videoiden ja liikuntaharrastuksen taustoja.

Selkävaivat pakottivat aikanaan minut liikunnan pariin, kun välilevyongelmat alkoivat haitata liikaa arkea. "Noidannuolia" ja akuutteja kiputiloja tuli milloin mistäkin syystä. Monenlaista hoitoakin kokeiltiin mutta laihoin tuloksin. Riskialtis leikkaus näytti jo väistämättömältä, kun päädyin kokeilemaan selkäkippiä. Selkäkipin käyttö useana peräkkäisenä päivänä alkoi vihdoin avartamaan nikamavälejä ja hermojen puristus alkoi hellittää.

Työpaikkalääkäri ohjasi minut Kelan tukemaan varhaiskuntoutusohjelmaan joka kesti vuoden päivät. Henkilökohtaisten kuntoutuksen ja liikuntaohjeistuksen lisäksi käytiin läpi laaja-alaisesti elämäntapojen vaikutuksia hyvinvointiin. Vasta tuolloin pääsin jyvälle liikunnan syvimmästä olemuksesta; liikunnan ilosta ja vireän olotilan tuomasta elämänlaadun noususta. Paras kannustin liikuntaan oli omakohtainen havainto siitä että ennen pitkää ohjeiden mukainen treeni ja selkäkipin käyttö todella alkoivat auttamaan selkävaivoihin.

Jos et vielä ole Velogin tilaaja, nin tee se nyt:
https://www.youtube.com/channel/UCKmHOEIHQyakrhBQrf6z9Yg?sub_confirmation=1
Kuka tietää mitä seuraavalla special videolla paljastetaan...

 Lisätietoja: http://www.velogi.com/
Twitter: https://twitter.com/Velogi_com
Facebook: https://www.facebook.com/velogi
YouTube: www.youtube.com/velogi