13.9.2016

Velogi mukaan Team Rynkeby-joukkueeseen!

Velogilla on kunnia olla mukana ensi kaudella Team Rynkeby hyväntekeväisyystapahtumassa, jossa pohjoismaiset pyöräilyjoukkueet pyöräilevät Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen.

Viime vuonna mukana oli 1600 pyöräilijää, 500 avustajaa ja 38 joukkuetta. Hankkeella oli 5 500 sponsoria, jotka tukivat joko rahan tai tarvikkeiden muodossa. Se tarkoitti, että Team Rynkeby lahjoitti 6,45 miljoonaa euroa syöpää sairastavien lasten tukemiseksi Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa, Norjassa ja Färsaarilla.

2017 mukana on ensi kertaa joukkue myös Islannista ja Suomalaisjoukkueiden määrä kasvaa neljästä kuuteen (Helsinki, Espoo, Tampere, Jyväskylä, Turku ja Oulu).

Tapahtumaa edeltävän vuoden aikana osallistujat harjoittelevat pystyäkseen pyöräilemään reilut 1 200 km Pariisiin, minkä lisäksi he ovat sitoutuneet lahjoitusvarojen hankintaan syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen.

Pyöräilijät kustantavat omat pyöränsä, vaatteensa ja matkansa, joten Team Rynkebyn kaikista maista keräämät rahat lahjoitetaan lyhentämättöminä kunkin maan paikalliselle syöpäyhdistykselle.

Suomessa kerätyt rahat lahjoitetaan Sylva Ry:lle. Suomessa sairastuu joka vuosi 150 lasta ja nuorta syöpään, toisaalta syöpä on yleisin lääketieteellinen syy lasten ja nuorten kuolemaan.

Tilaa kanava nähdäksesi lisää vastaavanlaisia videoita: https://www.youtube.com/channel/UCKmHOEIHQyakrhBQrf6z9Yg?sub_confirmation=1

Tilaa myös Velogin uutiskirje  pysyäksesi ajan tasalla: http://velogi.us1.list-manage.com/subscribe?u=d9ca17c107a572fa07c54c505&id=e072b239a8

Velogi fanituotteet: https://shop.spreadshirt.fi/velogi

Lisätietoja:
http://www.velogi.com/
Twitter: https://twitter.com/Velogi_com
Facebook: https://www.facebook.com/velogi
www.youtube.com/c/velogi