25.10.2016

Tavulia - Mondaino - Saludecio - Morciano di Romagna | Pyöräilyloma Riccione Italia

Pyörälenkki alkaa Riccionen rantakaduilta kohti kaakkoa ja ennen Cattolicaa noustaan etelän suuntaan Tavulian kylään, jonka oma poika Valentino Rossi ja tämän moottoripyörässään käyttämä numero 46 tulee esiin monessa kohtaa.

Tavuliasta matka jatkuu Mondainoon ja sen linnan pihalle PIazza Maggiore-aukiolle. Tästä vain parin kilometrin päässä on Saludecion seinämaalauksinkin koristeltu linnoitus ja sen portti Porta Marina, jonka vieressä oleva torni Torre Civica näkyy vielä laskettaessa linnan pihalta alas laaksoon.

Rengasrikko ennen Morciano di Romagnaa ei onneksi aiheuttanut vaaratilannetta, vaikka mäkeä ja mutkaa piisasi toisensa perään. Corianon jälkeen reitti seuraa Torrente Maranon uomaa takaisin Riccionen hiekkarantojen tuntumaan.

Reitin putuus 74 km, 850 nousumetriä, lenkin keskinopeus 20 km/h.

Tilaa kanava nähdäksesi lisää vastaavanlaisia videoita: https://www.youtube.com/channel/UCKmHOEIHQyakrhBQrf6z9Yg?sub_confirmation=1

Tilaa myös Velogin uutiskirje  pysyäksesi ajan tasalla: http://velogi.us1.list-manage.com/subscribe?u=d9ca17c107a572fa07c54c505&id=e072b239a8

Lisätietoja:
http://www.velogi.com/
Twitter: https://twitter.com/Velogi_com
Facebook: https://www.facebook.com/velogi
www.youtube.com/velogi

Esittäjän Kevin MacLeod kappale Bushwick Tarentella - Thatched Villagers on suojattu lisenssillä Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Lähde: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1300002
Esittäjä: http://incompetech.com/