6.12.2016

Polkupyörän rataspakan vaihto

Ketjuvaihteisen polkupyörän hammasrattaat ovat normaalisti käytössä kuluvia osia, eli ne joutuu aika ajoin vaihtamaan. Käytännössä rattaiden vaihtotarve ilmenee kun ketju alkaa pomppimaan rataalla vedon ollessa voimakkaimmillaan. Monesti vaihtamisessakin ilmenee jo ongelmia, mutta tähän voi olla muitakin syitä.

Jos rataspakkaa puhdistaa säännöllisesti ja venyneen ketjun vaihtaa aina ajoissa uuteen, pystyy yhdellä rataspakalla ajamaan useita eri ketjuja.

Videolla näytetään miten kasettimallisen rataspakan vaihto tehdään käyttäen ketjuruoskaa ja pakan avaamiseen tarkoitettua erikoistyökalua.

Tilaa kanava nähdäksesi lisää vastaavanlaisia videoita: https://www.youtube.com/channel/UCKmHOEIHQyakrhBQrf6z9Yg?sub_confirmation=1

Tilaa myös Velogin uutiskirje  pysyäksesi ajan tasalla: http://velogi.us1.list-manage.com/subscribe?u=d9ca17c107a572fa07c54c505&id=e072b239a8

Lisätietoja:
http://www.velogi.com/
Twitter: https://twitter.com/Velogi_com
Facebook: https://www.facebook.com/velogi
www.youtube.com/velogi

Esittäjän Twin Musicom kappale Cinematic (Sting) on suojattu lisenssillä Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Esittäjä: http://www.twinmusicom.org/